"Doordat je mij inschakelt als jouw Virtueel Assistent, kun jij je talenten volledig inzetten op de verdere groei van je onderneming"

Annelies als
Virtueel Assistent

Als Virtueel Assistent ontzorg ik ondernemers door achter de schermen alles goed te regelen. Omdat ik zelf ook zelfstandig ondernemer ben weet ik wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken en dat daar ook taken bij horen die je liever niet doet. 

Ik word er oprecht blij van wanneer ondernemers niet langer na hoeven te denken over deze randzaken, omdat ze weten dat deze bij mij in goede handen zijn. 

Als je met mij gaat werken krijg je een online assistent, sparringpartner en rechterhand in één. Mijn toegevoegde waarde zit ‘m in het totaalpakket: van het ondersteunen bij een project tot het inplannen van een afspraak. Zo weet ik wat er speelt, waardoor ik snel de lijnen met elkaar weet te verbinden en daardoor 10 stappen vooruit kan denken. 

Waarom ik doe wat ik doe

Ontzorgen is mijn tweede natuur……

Bijna 20 jaar werkte ik in loondienst in verschillende functies, zowel ondersteunend als coördinerend. Een groot deel van die carrière bracht ik door bij Endemol in Amsterdam. Een geweldige job bij een ontzettend leuk bedrijf. Maar  ik werd nieuwsgierig naar andere uitdagingen en hakte in 2019 definitief de knoop door!

Ik nam ontslag, volgde een opleiding tot Werkgelukdeskundige en werkte bij verschillende organisaties, terwijl ik ondertussen steeds meer ontdekte wat ik echt wilde doen. 

2021 was het jaar van verandering. Ik verhuisde van Uithoorn naar Den Bosch en startte mijn eigen bedrijf als Virtueel Assistent. Mijn ervaring en kwaliteiten, waaronder ondernemen, ontzorgen, verbinden en denken in mogelijkheden, zijn hierbij uitstekend inzetbaar. 

Ik creër mijn eigen werkgeluk. Ik mag samenwerken met fijne opdrachtgevers en sta in mijn kracht als ondernemer. 

…..daarom doe ik wat ik doe…

Work hard, play hard

Stel je eens voor dat ik jou mail of we die mogelijk nieuwe klant een leuke attentie zullen sturen ter voorbereiding op de samenwerking? Of dat ik de link leg tussen jou en een andere klant uit mijn netwerk die interessant voor jouw bedrijf kan zijn. Hoe fijn zou dat zijn? En dat is wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen.  

Work hard, play hard: naast dat er gewerkt moet worden vind ik het ook belangrijk dat er samen gelachen kan worden. Eén van mijn klanten omschreef mij als een vrouw die met een aanstekelijke glimlach door het leven gaat. Ik ben positief ingesteld, neem het leven vooral niet te zwaar en zie een goed glas wijn graag halfvol. 

Wil je weten hoe ik werk?

Ik vertel je graag over mijn werkwijze, diensten en tarieven

Scroll naar boven